Eredetileg földrajz-történelem tanárnak készültem, de nem vettek fel a főiskolára. Akkor csapásként értem meg, amiért ma hálás vagyok: szakácstanoncnak álltam a budai Alabárdos Étterembe, ahonnan később egyenes út vezetett a Vendéglátóipari Főiskolára. Mestereimtől megtanultam: Középszerű bárki lehet. Éppen ezért, ha valamit el szeretnénk érni, mindenben a tökéletesre kell törekedni.
Igyekeztem ezt a jótanácsot megfogadni: Konyhaművészetemet Németországban, Svájcban tökéletesítettem, majd az egész világot bejártam, hogy a gasztromóia minden irányzatát elsajátítsam. Tudásomat itthon először a Remiz, majd a Kisbuda Gyöngye séfjeként kamatoztathattam, majd a Matteo és Larus Éttermeket irányítottam. 1992. évi kezdettel, és jelenleg is egyébb elfoglaltságaim mellett, saját válallkozásomban dolgozom, mint vendéglátó ipari és gasztronómiai tanácsadó, közszereplő és fellépő, gasztrómiai fesztiválok zsűrije, valamint exkluzív vacsorák és privát események magánchefje.
2010-és 2015 között életmód váltással sikerült fogynom 50 kilót. Ez a váltás arra inspirált, hogy az egészséges étkezés felé forduljak. Azóta rengeteg felkérést kapok, egészséges ételkészítés bemutatókra. Iskolákban, idősotthonokban, egészség napokon, szívbarát rendezvényeken, és még számtalan helyen kíváncsiak az ilyen típusú ételek elkészítésésre. Vallom, hogy az étkezési szokások a legnehezebben megváltoztatható szokások. Ezért olyan ételeket készítek, amelyek ugyan úgy néznek ki, és ugyan olyan ízű mint az eredeti mindenki által ismert és megszokott étel. Tartson velem, és ismerje meg receptjeimet, ígérem, ízélményük nem okoz majd csalódást!